Jeremia 29, 11

For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp.

«Fredstanker» i Norge

I Norge er det ifølge YouVersions liste Jeremia 29,11 som troner på topp.

I oversikten over land der bruken av den populære bibel-appen økte mest i 2016 finner vi land som Argentina, Kamerun, Mosambik, Bangladesh, Indonesia og Nepal.

Bibelsitat

Om du ønsker, så kan du dele et bibelsitat med oss. Kanskje har du også noen forklarende ord på hvorfor dette bibelsitatet betyr noe for deg. Det du sender inn kommer ikke opp på siden før noen redigerer, godkjenner og legger det ut på nettsiden. De feltene merket med stjerne (*), må fylles ut.

Takk for at du deler med oss.

Herren selv skal gå foran deg. Han skal være med deg. Han svikter deg ikke og forlater deg ikke. Vær ikke redd og mist ikke motet!
Les mer
For jeg vet hvilke tanker jeg har med dere, sier Herren, fredstanker og ikke ulykkestanker. Jeg vil gi dere fremtid og håp.
Les mer
Derfor skal dere be slik: Vår Far, Du som er i Himmelen! La Ditt navn holdes hellig. La Ditt rike komme. La Din vilje skje på jorden som i Himmelen. Gi oss i dag vårt daglige brød. Og tilgi oss vår skyld, slik også vi tilgir våre skyldnere. Og led oss ikke inn i fristelse, men frels oss fra det onde. For Riket er Ditt og makten og æren i evighet. Amen
Les mer
For så har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal fortapes, men ha evig liv.
Les mer
Vi vet at alt tjener til det gode for dem som elsker Gud, dem han har kalt etter sin frie vilje.
Les mer
Powered by Cornerstone