Sakarja 14, 9

Da skal Herren være konge over hele jorden. Den dagen skal Herren være én og hans navn ett

Mange favorittvers

De ferske tallene fra YouVersion viser også hvilke bibelvers som er favoritten i 88 ulike land. Oversikten over disse er blant annet gjengitt i Christianity Today.

Bibelverset fra Sakarja, 14,9 er sjeldent å se på topplisten over favoritt-bibelvers, men troner øverst på listen til land som ellers har svært lite til felles.

Verset viser seg å trone øverst på listen til både Israel og Afghanistan. Det samme gjør det også i Frankrike, Finland, Sverige, Guadeloupe, Belgia, Martinique og Kypros.

Bibelsitat

Om du ønsker, så kan du dele et bibelsitat med oss. Kanskje har du også noen forklarende ord på hvorfor dette bibelsitatet betyr noe for deg. Det du sender inn kommer ikke opp på siden før noen redigerer, godkjenner og legger det ut på nettsiden. De feltene merket med stjerne (*), må fylles ut.

Takk for at du deler med oss.

Hvis da dette folket som mitt navn er nevnt over, ydmyker seg og ber, søker meg og vender seg bort fra sine onde veier, skal jeg høre dem fra himmelen, tilgi dem syndene og lege landet.
Les mer
Herrens lov er fullkommen, den fornyer livet. Herrens vitnesbyrd står fast, det gir den uvitende visdom. Herrens påbud er rette, de gjør hjertet glad. Herrens bud er klart, det gir øynene lys. Frykten for Herren er ren, den varer til evig tid. Herrens dommer er sanne, rettferdige er de alle. De er mer verdt enn gull, skinnende gull i mengder, de er søtere enn honning, ny og rennende honning. Gjennom dem blir din tjener advart. Det gir stor lønn å holde dem.
Les mer
Derfor skal dere be slik: Vår Far, Du som er i Himmelen! La Ditt navn holdes hellig. La Ditt rike komme. La Din vilje skje på jorden som i Himmelen. Gi oss i dag vårt daglige brød. Og tilgi oss vår skyld, slik også vi tilgir våre skyldnere. Og led oss ikke inn i fristelse, men frels oss fra det onde. For Riket er Ditt og makten og æren i evighet. Amen
Les mer
Vi vet at alt tjener til det gode for dem som elsker Gud, dem han har kalt etter sin frie vilje.
Les mer
Kjenn at Herren, Han er Gud. Det er Han som har dannet oss, og ikke vi selv. Vi er Hans folk og flokken Han vokter.
Les mer
Powered by Cornerstone